Лъжите на Порнографията

lajite-na-pornografia

Всичко, което казва порнографията, редом с нейните поддръжници е лъжа!

1. Това е просто забавление

Да се образоваш за секса, гледайки порно е като да учиш физика от Междузвездни войни. По-голямата част е само фантазии, които в реалния живот не са такива и ако се опиташ да ги приложиш, ще се провалиш и ще нараниш много хора. Знам, че си мислим, че сме твърде умни, за да оставим порното да промие мозъка ни относно секса, но не сме. Проучванията доказват, че хора, израстнали гледайки порно, за изключително невежи по върпосите за секса.

2. Порното не влияе на мисленето ми

Хиляди проучвания доказват, че това, което виждаме и слушаме ни променя. Десетки проучвания показват същото и за влиянието на порното върху човешкия мозък. Ако гледаш порно, се променят сексуалните ти желание, което ще доведе до все по-малко сексуално удовлетворение, каквото и да опитваш. Проучване показава, че мъжете гледащи агресивно порно, са по-агресивни и насилствени в секса. Когато гледаш определени сцени, те създават желание в теб да ги преживееш, или засилват вече съществуващо желение. Много мъже, когато гледат порно, стават недоволни и незадоволени от настоящия си сексуален живот.

3. На жените също им харесва

За да бъдем по-точно, трябва да кажем, че жените могат да се възбудят от порното, но това не означава, че искат да участват в такива сцени. От години жените са притискани да възприемат порнографията. От части това е заради пари, защото така клиентелата на порно индустрията ще се увеличи. Но други го правят, за да можели жените да са равни с мъжете. Майка ми имаше добър отговор на подобни аргументи – беше нещо за приятелите ми и скачане от мост. Въпреки, че света се опитва да ни накара да повярваме, че порното е нещо нормално, все повече жени са притеснени и недоволстват, когато партньорите им гледат порнография.

4. Прави секса по-хубав

И да и не! Може да предизвика възбуда, която прави секса по-лесен и по-бърз, а може и да предизвика по-силни усещания. Но „по-бързо“ при мъжете не помага на жените. Лиспата на любовна игра е най-честото оплакване на жените, защото мъжа свършва много бързо. Това лишава жената от удоволствие, от което намалява желанието й за секс и така двойките правят секс все по-рядко. Друг чест проблем е, че някои мъже започват да стават неспособни да задържат ерекцията си по време на секс, ако не гледат порнография в същото време. Истината е, че секса разваля истинския секс, защото ти дава „изкуствена храна“, която има наркотично действие – моментно удоволствие с дългосрочни разрушителни последствия. В дългосрочен план, сексуалния ти живот запада и става все по-лош.

5. Прави секса по-хубав за нея

Отново – да и не! Може да означава повече възбуда, но и по-малко любовна игра. Може да създаде проблеми в ума й, поради което да й стане по-другно да достигне оргазъм. Може да намали удоволствието от секса, и понеже става й по-трудно да свърши, да реши, че не й се полагат усилия за това. В резултат, ще започне да се чувства все по-дистанцирана от мъжа си. Жените искат секса да е емоционално преживяване в едно дълбоко взаимоотношение. В порното липсва частта с взаимоотношението. Показва секса като нещо просто физическо и примитивно. Ако жената иска само оргазъм, ти не си й нужен. Порното и ръцете й са достатъчни – хем е по-лесно, а и по-бързо. Говорили сме с много жени, които са се пристрастили към порното и самозадоволяването, понеже мъжете им са ги карали да гледат. Това е съсипало сексуалния им живот.

6. От него научаваме нови неща за секса

Това изказване е смешно, защото почти всичко в порното е фалшиво. Истинският секс не показва достатъчно гледки за камерата и затова в порното сцените са направени така, че да се вижда колкото може повече, което налага актьорите да правят неестествени неща и да заемат крайно неудобно и неприятни пози.

7. Ако я притеснява е, защото е много стеснителна

Все повече жени, които дори на морално ниво нямат нищо против порното, заявяват, че не искат нито те, нито партньорите им да имат нищо общо с него. Осъзнават, че порното не влияе добре на сексуалния им живот. Считат го за предателство и вирутална изневяра. Искаш ли жена ти да се чувства така? И как мислиш, че това ще повлияе на сексуалния ви живот?

8. Заслужавам го, защото тя ми отказва секс

От една страна, две грешни неща не правят едно правилно. Това, че тя ти отказва секс, не прави гледането на порно правилно. Все едно да казваш, че порязания ти пръст е оправдания да удряш ръката си с чук. Порното може само да влоши сексуалния ви живот, дори и жена ти да няма представа какво гледаш.

Източник: the-generous-husband.com


Ако искате да чуете коментара на Дани и Нори по тази статия, може да го чуете в:

Епизод 79: “Прошка, порнография, честност, уважение, годеж”

Епизод 66: “Скандални тийнейджъри, секс апетит, брак без любов, прoшка”

Епизод 48: “Лъжите за порнографията, целувката, покорство към родителите”

Споделете
Включете се в дискусията

Още статии

seks-bebeshki-godini-roditeli-deca-semeistvo

Сексът и бебешките години!

Звучи като тема с предизвестен край, при това доста тъжен! Когато имаш бебе, сексът се превръща от нещо спонтанно, в поредната задача от списъка. И...