Измамата на ЛГБТ общността е разкрита и това ги вбесява!

lgbt

Тази общност, с помощта на силни лобисти, активисти, учени и медии, се опитва да ни накара да повярваме на митове, които нямат никакви научни доказателства.

Някои от митовете са:

– Гейовете са родени такива;
– Това не може да се промени и трябва да бъдат приети такива каквито са;
– Хората, твърдящи, че не принадлежат към пола, който тялото им показва (трансджендър), защото така се чувстват, настояват да бъдат приети от обществото като такива, каквито се чувстват.

Обществото трябва да остави интелекта и здравия разум и да се поклони на мнението на тези „експерти“. Но тези мнения са абсолютни небивалици.

Инстинктивно знаем, че не си струват и капчица вяра. Но тази група ни го натрапват, като изискват налагането на закони в тяхна полза, като твърдят, че е „дискриминация“ да не бъдат приети техните митове. Използват се икономически наказания за тези, които им се противят. Забранява се на родителите да предпазват децата си от ужасните закони, които позволяват на мъже да използва женските тоалетни, съблекални и душове.


Две „бомби“ избухнаха и разбиха на парченца тези митова и мнения на ЛГБТ общността.

I. Първата е проучване, публикувано в The Journal – The New Atlantis, (August 23, 2016). В него са анализирани всички научни доказателства, дадени от ЛГБТ издания публикувани до днес.

Авторите на проучването са двама извисени учени. Д-р Лоурънс Майър – професор по психиатрия, статистика и биостатистика в университета на Аризона.

След проучването на 500 научни статии, е бил притеснен от откритието, че при ЛГБТ общността се наблюдава много по-висок процент на умствени здравословни проблеми в сравнение с останалата част на обществото.

Другият автор е Д-р Пол Макхю – един от водещите световни психиатри. Прегледали са стотици изследвания за сексуалните ориентации, полова идентичност, направени от различни учени в областта на психологията, биологията и социалните науки.

Ето ги и техните изводи:

1. Убеждението, че сексуалната ориентация е биологично вродена, т.е., че хората се раждат така е научно неоснована.

2. Убеждението, че сексуалната идентичност е вродена и независима от биологично дадения пол – или както се изразяват ЛГБТ обществото – „мъж в капана на женско тяло“, или „жена, в капана на мъжко тяло“, няма никаква научна обосновка.

3. Много малка част от децата, които имат нетипични полови мисли или поведения, ще продължат да бъдат такива и когато станат възрастни. Няма основание да се твърди, че децата с объркана полова идентичност трябва да стават трансджендър. Още по-абсурдно е да се подлагат на хормонални терапии или операции.

В сравнение с голяма част от населението, не-хетеросексуалните и трансджендър хората имат по-високи нива на умствени и здравословни проблеми (притеснения, депресии, самоубийства), както и други поведенчески и социални проблеми (злоупотреба с наркотични вещества, насилие над интимни партньори). Дискриминацията, която твърдят, че преживяват, не може да бъде причина за толкова високи нива.


II. Втората „бомба“ беше хвърлена от топ-изследователката на Американската психологическа асоциация, която е и гей-активист, Д-р Лиса Даймънд. Тя признава, че сексуалната ориентация е „флуидна“ (променлива) и може да се промени. Чрез това изказване, тя потвърждава, че твърдението „хомосексуалността не може да се промени“ е един голям МИТ!

Тя казва, че голям брой изследвания потвърждават, че сексуалната ориентация, включително привличането, поведението и самоидентифицирането, са променливи, както за подрстващи, така и за зрели хора, както и за двата пола.

Това твърдение е в противовес на закони, постановени в няколко щата в САЩ, както и в Канада, които забраняват терапия на хомосексуалисти, които искат да се справят с наклонностите си и да бъдата хетеросексуални.

Това разбива на пух и прах твърдението, че сексуалната ориентация е „движението за граждански права в нашето съвремие“. Това са абсолютни небивалици! Сексуалното привличане не са базира единствено на генетиката. Други важни фактори, които оказват влияние са взаимоотношения, култура и лични преживявани.

Единственото нещо, което науката ни казва недвусмислено е, че ние се раждаме или с мъжки или с женски пол!

Грешни, вредни идеологии и лъжи, особено тези, които застрашават живота на деца, трябва да бъдат заклеймени!


Източник: lifesitenews.com


Ако искате да чуете коментара на Дани и Нори по тази статия, може да го чуете в:

Епизод 47: „Хомосексуализъм, свекърви, порнография“

Епизод 37: „Лесбийство, брак, насилие в училище и бащите“

Епизод 28: „Душевни връзки, лесбийство, любов, раздяла“

Епизод 18: „Полова ориентация, секса в брака, кариера или семейство“

Епизод 16: „Лесбийство, извънбрачен секс, целувки, чувства“

Епизод 8: „Хомосексуализъм, съжителство без брак, самозадоволяване“

Споделете
Включете се в дискусията

Още статии

seks-bebeshki-godini-roditeli-deca-semeistvo

Сексът и бебешките години!

Звучи като тема с предизвестен край, при това доста тъжен! Когато имаш бебе, сексът се превръща от нещо спонтанно, в поредната задача от списъка. И...